previous arrow
next arrow
Slider

Welkom bij Tamatert Guesthouse

We hopen dat u geniet van uw verblijf in ons guesthouse
Welkom bij Tamatert Guesthouse…

Als u in de richting van Douar Ait Souka loopt, dan verschijnt er in de verte een oker gekleurd huis. Prachtig gelegen en geheel passend bij de verschillende kleuren van de bergen, de flora en fauna en de fruitbomen er rond om heen. Dit is Tamatert Guesthouse!

U vindt hier rust en gemoedelijkheid gecombineerd met traditioneel Marokkaanse maaltijden, comfortabele bedden en een uiterst warm welkom.
De service die wij bieden is vriendelijk en persoonlijk, zodat uw verblijf in Imlil een ervaring is die u zich altijd blijft herinneren.
Het maakt niet uit hoe lang u blij ons verblijft. 1 dag, een week of langer, we hopen dat u zich voelt zoals andere gasten het beschrijven: een thuis ver van huis, waar je zeker wilt terugkeren.

Imlil

Imlil is gelegen op ongeveer 60 km ten zuiden van Marrakech. U kunt het guesthouse in net iets meer dan een uur bereiken (per auto). Het is gelegen in het Toubkal National Park, waar de hoogste berg van Noord Afrika is te vinden, Jbel Toubkal (4165 m).
Lees hier de routebeschrijving naar het guesthouse

Ons gezellige toevluchtsoord is een bevrijding van de drukte en opwinding van de stad. Dit gecombineerd met comfort en traditionele Marokkaanse gastvrijheid.